Opvallende nieuwkomer in ‘De mol’ steelt alle harten, maar waar komt Isidoor vandaan?

Video: Play4

Afgelopen zondag stal de nieuwkomer in De mol de harten van de kandidaten en televisiekijkend Vlaanderen. De Duitse dashond werd drie weken voor het avontuur richting Duitsland trok, opgehaald door producer Koen, die voorlopig ook het baasje werd van de viervoeter. Intussen raakte ook al bekend dat Isidoor na het programma een gouden mandje vond bij Annelotte.

LEES OOK. Opvallende nieuwkomer in ‘De mol’: wie is Isidoor? En wat gebeurt er met hem na de opnames?

Achter de schermen in De mol-zone, exclusief op de Telenet TV-Theek

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over De mol

De mol is een programma van Woestijnvis dat wordt uitgezonden op Play4. In het programma vertrekken tien kandidaten op reis naar een onbekende bestemming. Daar moeten ze aan de hand van opdrachten proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Eén van de kandidaten saboteert de boel: hij is 'de mol'.

Het eerste seizoen van 'De mol' was in 1998 te zien op Eén en werd gepresenteerd door Michiel Devlieger. In 2000 en 2003 volgden nog twee seizoenen op de openbare omroep. Vanaf 2016 wordt het programma gepresenteerd door Gilles De Coster en keert het jaarlijks terug op Play4, vroeger Vier.

Mollen: Magda Ral (Frankrijk, 1998), Hugo Daemen (Spanje, 2000), Marc Simons (Italië, 2003), Gilles Van Bouwel (Argentinië, 2016), Eline Michiels (Zuid-Afrika, 2017), Pieter Delanoy (Mexico, 2018), Elisabet Haesevoets (Vietnam, 2019), Alina Churikova (Griekenland, 2020)