Dit zag je zondag niet op tv in ‘De mol’: hongerige Jasmien leidt Sven af, Lennart opent zijn trukendoos en afvaller Noah blikt terug

Video: Play4

Sinds enkele weken is de mollenjacht in Vlaanderen weer geopend. Zondag zagen meer dan een miljoen mensen hoe de kandidaten gezelschap kregen van de schattige Isidoor, maar ook dat Noah een rood scherm kreeg en naar huis moest vertrekken. In enkele fragmenten die niet op televisie werden vertoond, blikt de afvaller terug op zijn deelname. En hij heeft ook nog een boodschap voor de mol.

Voor ze naar het theater in München vertrekken, weten Lennart, Noah en Samina helemaal niet wat hen daar te wachten staat. Zullen ze moeten goochelen? Lennart verrast zijn medekandidaten alvast met een kunstje.

Wanneer het stil wordt in de auto van de mannen, zoeken ze gespreksstof bij de vrouwen. De stilte verbreken lukt vooral met muziek en een gedicht, zo blijkt.

Sven maakt heerlijke gebakken eieren, volgens zijn medekandidaten. ’s Ochtends zitten ze dan ook vol ongeduld te wachten op het ontbijt, maar Sven heeft eerst zelf nog een eitje te pellen met Lennart aan de pingpongtafel. Maar Lennart heeft een bondgenoot in de hongerige Jasmien, die haar best doet om voor voldoende afleiding te zorgen.

De mol, elke zondag, bij Play4 en op GoPlay.be

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over De mol

De mol is een programma van Woestijnvis dat wordt uitgezonden op Play4. In het programma vertrekken tien kandidaten op reis naar een onbekende bestemming. Daar moeten ze aan de hand van opdrachten proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Eén van de kandidaten saboteert de boel: hij is 'de mol'.

Het eerste seizoen van 'De mol' was in 1998 te zien op Eén en werd gepresenteerd door Michiel Devlieger. In 2000 en 2003 volgden nog twee seizoenen op de openbare omroep. Vanaf 2016 wordt het programma gepresenteerd door Gilles De Coster en keert het jaarlijks terug op Play4, vroeger Vier.

Mollen: Magda Ral (Frankrijk, 1998), Hugo Daemen (Spanje, 2000), Marc Simons (Italië, 2003), Gilles Van Bouwel (Argentinië, 2016), Eline Michiels (Zuid-Afrika, 2017), Pieter Delanoy (Mexico, 2018), Elisabet Haesevoets (Vietnam, 2019), Alina Churikova (Griekenland, 2020)