Bejaarde man (93) in Gent overleden in verdachte omstandigheden

Bejaarde man (93) in Gent overleden in verdachte omstandigheden

Foto: David Van Hecke

Gent -

In een appartement in de Baviaanstraat, aan het Sint-Lucasziekenhuis, is zondagvoormiddag het levenloze lichaam van een bejaarde man van 93 jaar aangetroffen. Volgens het parket gaat het om een verdacht overlijden.

Het lichaam van de 93-jarige Gentenaar werd rond 9 uur gevonden door een verzorger. De politie kwam ter plaatse en zette de omgeving van het appartement af. Er werd een onderzoeksrechter gevorderd en het parket stuurde het labo en een wetsgeneesheer ter plaatse.

Er vond zondagmiddag een afstapping plaats. Wat de resultaten daarvan waren, was zondagavond nog niet bekend, net als de precieze doodsoorzaak. Het parket laat weten dat “de zaak wordt behandeld als een verdacht overlijden”.

Verschillende familieleden van de overleden man, kwamen zondag naar de Baviaanstraat. Het bejaarde slachtoffer, dat naar verluidt nog in zeer goede gezondheid verkeerde, zou in het verleden al eens het slachtoffer zijn geweest van een overval. “Het was zijn wens om nog eens op reis te gaan naar het Zwart Woud in Duitsland. Dat kan hij helaas niet meer meemaken.”

Corrigeer

MEER NIEUWS