15-jarige crasht tegen brugpijler tijdens joyriden, vier gewonden

15-jarige crasht tegen brugpijler tijdens joyriden, vier gewonden
Deurne -

Vier tieners zijn zondagochtend (zwaar)gewond geraakt bij een ongeval in Deurne. De bestuurder bleek een 15-jarige die een auto van een familielid ‘geleend’ had.

Het was een toevallig voorbijrijdende patrouille van de verkeerspolitie die zondagochtend uitkwam op het ongeval in Deurne. Ter hoogte van het kruispunt van de Belcrownlaan en de Merksemsesteenweg was een auto tegen de Brug van den Azijn gereden. Op de plaats van het ongeval werden twee gewonde minderjarigen aangetroffen, ze waren er allebei slecht aan toe. Een van de jonge kerels verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar. De politie liet onmiddellijk een ziekenwagen ter plaatse komen.

De bestuurder van de auto, een 15-jarige, verklaarde aan de politie dat hij de taxi van een familielid gebruikt had om te gaan rijden met wat vrienden. De eigenaar van de auto was na het ongeval opgebeld en ter plaatse gekomen, hij wist niet dat zijn auto gebruikt was door de tieners.

Tijdens de vaststellingen van het ongeval werd duidelijk dat twee andere gewonde passagiers na de crash naar huis gegaan waren. Ook zij werden allebei naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging, een van hen had bij de botsing verschillende breuken opgelopen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio