Drie jonge mannen gevat na inbraak in wassalon

Drie jonge mannen gevat na inbraak in wassalon

Zondagnacht pakte de Antwerpse politie drie jonge mannen op na een inbraak in een wassalon op de Gallifortlei in Deurne. Foto: Google Street View

Deurne -

Zondagnacht pakte de Antwerpse politie drie jonge mannen op na een inbraak in een wassalon op de Gallifortlei in Deurne. Twee verdachten werden op heterdaad betrapt. Een andere verdachte kon nadien aan de inbraak worden gelinkt. Op het eerste zicht konden ze geen buit maken.

De Antwerpse politie werd zondagnacht gecontacteerd voor een inbraak in een wassalon op de Gallifortlei. “Enkele interventiepatrouilles werden meteen aangestuurd die ter plaatse twee verdachten aantroffen”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie. “Zij maakten zich meteen uit de voeten, eentje met de fiets en een andere te voet.” Beide verdachten konden na een korte achtervolging gearresteerd worden.

In de loop van de avond werd een man gecontroleerd door een interventiepatrouille in het kader van de avondklok. Ook hij kon in verband gebracht worden met de inbraak. De drie jonge kerels worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio