Wedstrijden Charleroi-Eupen en Antwerp-Genk op laatste speeldag Jupiler Pro League verschuiven naar zaterdagavond

Wedstrijden Charleroi-Eupen en Antwerp-Genk op laatste speeldag Jupiler Pro League verschuiven naar zaterdagavond

Foto: JEFFREY GAENS

De Pro League heeft maandagavond bekendgemaakt dat de wedstrijden van de 34e en laatste speeldag in de Jupiler Pro League tussen Charleroi en Eupen en tussen Antwerp en Genk verschoven worden van zondag naar zaterdag. De beslissing kwam er na overleg met de rechtenhouders en de lokale overheden. Zo zullen dus niet alle wedstrijden op hetzelfde moment gespeeld worden, maar in de verschoven wedstrijden staat niet echt meer iets op het spel.

Charleroi-Eupen, een duel tussen twee ploegen die nergens meer voor strijden op de slotspeeldag, zal zaterdag gespeeld worden om 18u30. Antwerp-Genk, een partij tussen twee teams die al zeker zijn van deelname aan Play-off 1, begint zaterdag om 20u45. De resultaten van beide wedstrijden zijn niet van belang voor andere ploegen en daarom konden de twee duels vooruitgeschoven worden op de kalender.

Oorspronkelijk zouden alle wedstrijden op de slotspeeldag in de Jupiler Pro League zondag om 18 uur aftrappen. Dat geldt nu nog voor de zeven overgebleven duels.

(belga)

Corrigeer

MEER NIEUWS