Conor McGregor slaat wild om zich heen na uitspraak van Dustin Poirier: “Het gevecht gaat niet door, hersendode hillbilly

Conor McGregor slaat wild om zich heen na uitspraak van Dustin Poirier: “Het gevecht gaat niet door, hersendode hillbilly”

Foto: USA TODAY Sports

Conor McGregor vecht normaal gezien op zaterdag 10 juli tegen Dustin Poirier, maar dat duel lijkt ineens op de tocht te staan. ‘The Notorious’ heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn opponent, nadat die hem ervan betichtte een donatie van 500.000 euro niet te hebben overgemaakt.

De inzet van de ruzie is een donatie van de Ierse kooivechter aan een goed doel van Poirier. McGregor zou beloofd hebben om een half miljoen euro te doneren aan de Good Fight Foundation. Maar de Amerikaan meent dat hij dat geld nooit heeft ontvangen en liet dit blijken op Twitter.

“Je beloofde een donatie, maar je team stopte met antwoorden na ons gevecht in januari. Zie je snel en zal je het op 10 juli betaald zetten”, aldus Poirier. “Een donatie, geen schulden”, antwoordde McGregor. We hebben gewacht op een plan voor wat er met het geld zou gebeuren, maar er kwam nooit een antwoord op onze vraag. Ik wil cent per cent weten waar alles heen gaat.”

Maar inmiddels is McGregor helemaal klaar met Poirier. “Jij verdomde hersendode hillbilly. 500.000 euro zonder plan. Dwaas. Je moet nog nooit groot geld gezien hebben. Het gevecht gaat niet door trouwens. Ik ga met iemand anders vechten op de 10e. Veel succes met je oude contract, kid.”

Poirier antwoordde met een video van hun vorige gevecht, waarbij hij McGregor knock-out kreeg.

Corrigeer

MEER NIEUWS