Kangoeroes Mechelen stelt nieuwe sportieve staf voor 2021-2022

Kristof Michiels coach van Kangoeroes Mechelen

Kristof Michiels coach van Kangoeroes Mechelen

Foto: Serge Minten

Kristof Michiels wordt volgend seizoen de nieuwe head-coach van Kangoeroes Mechelen. De 37-jarige Michiels is momenteel nog assistent-coach van Limburg United.

Naast coach Paul Vervaeck moet ook Pieter De Groof, acht jaar bij Kangoeroes waarvan zeven als assistent-coach, na deze campagne opstappen bij de Maneblussers. Voorzitter Luc Katra wil volgend seizoen met een nieuwe sportieve staf uitpakken. Sportief adviseur Tony Van den Bosch, de enige blijver, wordt “advisor” coach, Wim Van Poucke, die overkomt van Antwerp Giants C, wordt de coach van Kangoeroes Mechelen B (derde klasse), U21 en ook assistent-coach van de eersteklasser.

De hoofdcoach van Kangoeroes Mechelen wordt volgend seizoen Kristof Michiels. De 37-jarige Michiels is al sinds 2012 assistent in de EuroMillions League. Eerst bij Leuven Bears en dan vooral als assistent van Brian Lynch bij Limburg United en Spirou Charleroi. Deze campagne is hij naast Raymond Westphalen assistent van Sacha Massot en bij de Limburgse club.

Met Kristof Michiels kiest de Mechelse club voor een jonge Belgische coach. Net zoals Luik (eerst Massot, nu Lionel Bosco), Spirou Charleroi (Sam Rotsaert), Limburg United (Sacha Massot) en Antwerp Giants (eerst Moors nu Christophe Beghin). Naast Tony Van den Bosch en Wim Van Poucke komt ook Daphne Van Dessel in de staf. De voormalige speelster van Sint-Katelijne-Waver, nu in de coaching staf van SKW, wordt bij het nieuwe Mechelse project athletic coach.

Corrigeer

MEER NIEUWS