Madonna doet ‘koopje’ met buitenverblijf: queen of pop koopt landgoed van The Weeknd voor 16 miljoen euro

© Het Nieuwsblad

Popster Madonna heeft een nieuw buitenverblijf gekocht in Hidden Hills, Californië. Verkoper van dienst is Abel Makkonen Tesfaye, beter bekend als zanger en songwriter The Weeknd. Al moest die wel een flink deel van de vraagprijs doen.

Kristof Simoens

The Weeknd, een van de R&B-sterren van het moment, hoopte voor zijn landgoed 25 miljoen dollar te vangen toen hij het vorige zomer in de etalage zette. Een beetje te hoog gegrepen, bleek al gauw. Begin dit jaar verlaagde hij de vraagprijs tot 22 miljoen dollar en uiteindelijk zou Madonna er 19,3 miljoen dollar, omgerekend 16,11 miljoen euro, voor hebben neergeteld, zo meldt de gespecialiseerde website American Luxury.

Ondanks die mooie korting nog altijd een flinke smak geld, maar het landgoed mag dan ook gezien worden. Het moderne landhuis, met een bewoonbare oppervlakte van bijna 11.500 m², staat op een domein van 1,2 hectare en omvat onder meer 9 slaapkamers, 11 badkamers, een fitnessstudio, een spa-ruimte en een thuisbioscoop. De woonruimtes en een aantal slaapkamers geven uit op het zwembad met poolhouse en zonneterras. In de aangelegde tuin ligt ook nog een basketbalveld. Hoe een en ander oogt, ziet u hier.

 ©  BACKGRID/BSR Agency

 ©  Realtor.com / BACKGRID/BSR Agency

 ©  Realtor.com / BACKGRID/BSR Agency

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen