Duvel Moortgat ondersteunt crowdfundingcampagne voor Mechelse horeca

Duvel Moortgat ondersteunt crowdfundingcampagne voor Mechelse horeca

Duvel stelt 666 pakketten ter beschikking. Foto: Dirk Vertommen

Mechelen / Breendonk / Liezele / Ruisbroek / Puurs-Sint-Amands -

Brouwerij Duvel Moortgat uit Puurs-Sint-Amands sluit zich aan bij de actie #tweeduizendHARThonderd van de stad Mechelen en brouwerij Het Anker. Wie via de campagne de lokale horeca steunt, krijgt een bedankpakket in de plaats. Duvel stelt 666 pakketten ter beschikking.

De actie #tweeduizendHARThonderd is een crowdfundingcampagne die de Mechelse horeca een duwtje in de rug moet geven. De stad, brouwerij Het Anker en de deelnemende horecazaken hopen in totaal 280.000 euro in te zamelen. Dat bedrag wordt verdeeld over de verschillende cafés en restaurants. Wie minimaal 10 euro doneert, kan kiezen uit verschillende bedankboxen.

Een van die bedankboxen is het ‘666x bedankt’-pakket van brouwerij Duvel Moortgat. Daarin zitten onder andere verschillende flesjes Duvel, waaronder Duvel 666, een beker van Mechelen Feest, een consumptie ter waarde van 3 euro en een Mechelenbon van 10 euro. De brouwerij uit Puurs-Sint-Amands stelt in totaal 666 van deze pakketten ter beschikking.

“We zijn vlak bij Mechelen gevestigd en steunen dit mooie initiatief om de Mechelse horeca te ondersteunen dan ook volledig”, zegt Jan Strubbe van Duvel Moortgat. Zijn collega Charles Leclef van Het Anker vult aan. “Het feit dat Duvel de schouders wil zetten onder deze actie, zal de campagne een extra boost geven”, zegt hij.

Momenteel werd al zo’n 60.000 euro ingezameld.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio