Prins Charles had gesprek van twee uur met William en Harry

Prins Charles had gesprek van twee uur met William en Harry

Foto: AFP

Charles zou na de uitvaart van prins Philip afgelopen zaterdag twee uur lang met zijn zoons Harry en William hebben gesproken.

De drie zagen elkaar bij Windsor Castle. “Harry en William leken wat meer op hun gemak en dat leek voor Charles een kans om samen met hen te praten”, vertelt een paleisingewijde aan The Sun.

“Het is niet bekend wat er precies achter gesloten deuren is gezegd, maar het is onvermijdelijk dat ze het over Megxit en het interview met Oprah hebben gehad”, aldus de insider. Inmiddels lijkt er dus een sprankje hoop dat de bekoelde band tussen Harry en William ooit weer beter zal zijn.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving van Page Six dat Harry maandag met het vliegtuig weer huiswaarts zou keren, claimen bronnen tegenover de Britse tabloid dat de prins na het gesprek met zijn vader en broer van gedachten is veranderd en overweegt in Groot-Brittannië te blijven voor de 95ste verjaardag van koningin Elizabeth op woensdag.

LEES OOK. Hoe Kate Middleton en prins Charles met subtiele gebaren het pad effenden voor een gesprek tussen prins William en Harry

Corrigeer

MEER NIEUWS