Wisselend bewolkt met buien

Wisselend bewolkt met buien

Foto: D

Na het oplossen van het ochtendgrijs wordt het dinsdag wisselend bewolkt met in het binnenland enkele buien. Aan zee blijft het mogelijk de hele dag mistig. Het kwik stijgt tot 11 of 12 graden aan de kust en in de Ardennen, en tot 16 graden in de Kempen. Dat zegt het KMI.

In de loop van de avond verdwijnen de buien en zijn er tijdelijk opklaringen, maar ‘s nachts vormen zich opnieuw nevel, mist en lage bewolking. De minima liggen tussen 2 en 7 graden.

Ook woensdag eerst grijs en daarna wisselend bewolkt met kans op buien. Op sommige plaatsen kan het ook onweren. De maxima gaan van 10 graden aan zee en in de Hoge Venen tot 14 graden in het centrum van het land.

Donderdag en vrijdag blijft het zo goed als droog en wisselen zon en wolken elkaar af. Het wordt wel opnieuw frisser met maximumtemperaturen tussen 5 en 10 graden.

Ook tijdens het weekend is het meestal droog en afwisselend zonnig en bewolkt. Met maxima tussen 6 en 11 graden op zaterdag en 9 en 13 graden op zondag blijft het vrij fris.

Corrigeer

MEER NIEUWS