Zinédine Zidane heeft goed nieuws over Eden Hazard: “Hij zit in de selectie voor de wedstrijd van zaterdag”

Zinédine Zidane heeft goed nieuws over Eden Hazard: “Hij zit in de selectie voor de wedstrijd van zaterdag”

Foto: Partidazo Cope

Real Madrid neemt het zaterdagavond in La Liga op tegen Real Betis. Spaanse media zagen hoe Eden Hazard de laatste training voor die match samen met de rest van de groep begon, terwijl Zinédine Zidane bevestigde dat de Rode Duivel in de selectie zit voor de wedstrijd van zaterdag. Licht aan het einde van de tunnel?

Eerder deze week trainde Hazard ook al met de groep voor de wedstrijd tegen Cadiz. Toen werd de Rode Duivel uiteindelijk niet geselecteerd door coach Zinédine Zidane. Op zijn persconferentie van vrijdag bevestigde Zidane wel dat het de goeie kant op gaat met Hazard. “Hij zal in de selectie zitten voor de wedstrijd van zaterdag tegen Real Betis.”

Hazard speelde op 13 maart, een dikke maand geleden, zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid. Hij viel toen een kwartiertje in tijdens de thuiswedstrijd tegen Elche. Daarvoor was het van eind januari geleden dat hij nog in actie kwam. Na het duel tegen Elche volgde een nieuwe spierblessure en Hazard miste onder meer het WK-kwalificatiedrieluik met de Rode Duivels.

Sinds begin deze maand traint hij weer mee, maar een terugkeer in de wedstrijdselectie zat er eerder nog niet in.

Corrigeer

MEER NIEUWS