Vlaming zet 15 euro in en wint 19,4 miljoen euro bij online jackpot: “Onbeschrijflijk gevoel”

Archieffoto. 

Archieffoto. ©  IMAGEGLOBE

Een Vlaamse speler van Napoleon Sports & Casino heeft meer dan 19 miljoen euro gewonnen bij een online jackpot. Dat is volgens het bedrijf het hoogste bedrag ooit in een online slot game. De winnaar wenst anoniem te blijven, maar zegt in een persbericht amper te geloven wat gebeurd is.

15 euro had de man dinsdag ingezet in het online slot game ‘Absolootly Mad Mega Moolah’ van Microgaming. Hij won uiteindelijk 19.430.723,60 euro. “Dat gevoel is onbeschrijflijk”, zegt hij in een persbericht van Napoleon Games. “Eerst geloof je het niet uiteraard. En nu nog, het moet allemaal nog bezinken. Ik las dat vorige week een Napoleon-speler een miljoenenjackpot won (2 miljoen, red) en droomde daar natuurlijk ook van. Maar om dit echt zelf mee te maken… Mijn geluk kan niet op.”

“Dit is uiterst uitzonderlijk”, zegt Tim De Borle, CEO van het bedrijf. Hij zegt dat het om de hoogste winst ooit gaat met een online slot game. De winnaar kan vanuit Napoleon begeleiding krijgen om met deze winst om te gaan, luidt het. Het vorige recordbedrag (17,8 miljoen euro) dateert uit 2015 en staat op naam van een Brit.

(gjs)

Aangeboden door onze partners

Meer video

Hoofdpunten

Keuze van de redactie