Hoogstraten VV viert 85ste verjaardag met nieuwe gin

Hoogstraten VV viert 85ste verjaardag met nieuwe gin

Onze Rooikens Gin heeft een toets van aardbeien. Foto: rr

Hoogstraten -

In samenwerking met Coöperatie Hoogstraten lanceert voetbalclub Hoogstraten VV Onze Rooikens Gin, met een toets van aardbeien.

Het initiatief komt van de HVV Business Club en moet het verloren voetbalseizoen door corona 85 jaar na de oprichting wat kleur geven. “Coöperatie Hoogstraten gaf groen
licht voor een op aardbei georiënteerde gin”, zegt verantwoordelijke Joris Mertens van HVV Business Club. “In de proeverij bij stokerij Sterkstokers is vervolgens een perfect blend gecreëerd. De gin heeft het karakter van een frisse gin met een vleugje aardbei. Echte experts kunnen op de achtergrond basilicum ontdekken.”

“We zijn verheugd over de snelheid waarmee we vanuit een idee tot de samenwerking met Coöperatie Hoogstraten kwamen en na de proeverij een complete gin met een mooie uitstraling hebben ontwikkeld. Met het drinken van deze gin ondersteun je onze voetbalclub.”

Onze Rooikens Gin is te koop bij Delhaize Hoogstraten en kan vanaf zaterdag als aperitief gedronken worden in restaurant Begijnhof.

De gin bestellen kan via businessclub@hoogstratenvv.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio