Colruyt Sint-Amandsberg opnieuw open: duurzamer en een groter Collect&Go-afhaalpunt

Colruyt Sint-Amandsberg opnieuw open: duurzamer en een groter Collect&Go-afhaalpunt

Foto: Google Maps

Gent -

De Colruyt in Sint-Amandsberg gaat op woensdag 5 mei opnieuw open. De winkel was maanden gesloten voor verbouwingen. Het vernieuwde filiaal zet in op duurzaamheid en een groter aanbod verse producten.

Sinds februari was de Colruyt in Sint-Amandsberg gesloten wegens verbouwingen, maar klnaten kunnen vanaf woensdag opnieuw terecht in hun vertrouwde winkel. Het filiaal zal er wel niet meer hetzelfde uitzien. Onder andere de versmarkt en het Collect&Go-afhaalpunt zijn groter geworden. Collect&Go is de onlineboodschappendienst van Colruyt Group, waarnaar klanten kun boodschappenlijstje kunnen doorsturen. De medewerkers zetten vervolgens alle producten klaar op het moment dat de klant wenst.

Broeikasgassen

Ook de beenhouwerij kreeg een opfrisbeurt: “Voor vers vlees kan je terecht in de nieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet er onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier”, zegt gerant Vincent De Meyer.

De vernieuwde winkel is een lage-energiewinkel geworden die inzet op duurzaamheid. De winkel stoot 99 procent minder broeikasgassen uit dan voorheen doordat de restwarmte van de koelruimtes wordt gerecupereerd. Het licht zal enkel branden als sensoren beweging detecteren en op de parking kunnen elektrische auto’s hun batterij opladen aan een laadpaal.

Colruyt Sint-Amandsberg is goed bereikbaar voor zowel voetgangers als fietsers door de voetgangers- en fietsersverbinding naar de Adolf Baeyensstraat. De parking voor auto’s is ook opgeknapt.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio