Sportdienst Lochristi gaat per fiets op zoek naar moordenaar

Sportdienst Lochristi gaat per fiets op zoek naar moordenaar

Langs deze route zijn de verschillende fotografische tips terug te vinden Foto: IF

Lochristi -

De sportdienst van Lochristi heeft voor de meimaand een fietszoektocht in elkaar gestoken. Via tips en foto’s kunnen de deelnemers op zoek naar een moordenaar.

Zet uw speurneus maar op, want er is een moord gepleegd in Lochristi. Niet echt natuurlijk, maar de sportdienst van de gemeente wil de inwoners toch aan het speuren en het fietsen krijgen. Men zoekt niet alleen een moordenaar, maar ook slachtoffer, getuige, tijdstip, wapen, motief en de plaats van de misdaad zijn cruciaal.

De fietsroute vertrekt en eindigt aan de sporthal ’t Veerleveld, maar de deelnemers kunnen vertrekken vanaf ieder punt op de route. De foto’s met de verschillende tips staan in chronologische volgorde.

De fietsroute loopt langs de vier deelgemeenten en passeert langs enkele buurtpleintjes zodat de jongste deelnemertjes onderweg een pauze kunnen nemen. Men hoeft de tocht ook niet in een keer af te leggen. Wil je gewoon verder waar je de laatste keer gebleven was, geen probleem. De route is bewegwijzerd met oranje pijlen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Via www.lochristi.be/fietszoektocht kan men naast de nodige info ook een deelnameformulier terugvinden. De oplossing kan eveneens via bovenstaand mailadres worden doorgegeven. Uit alle juiste oplossingen trekt de sportdienst 5 winnaars die een leuke sportieve prijs bezorgd krijgen.

?

?

Nieuws uit de buurt