Dit valt niet goed in Madrid: Eden Hazard dolt vlak na uitschakeling met Chelsea-spelers en wordt neergesabeld in Spanje

Dit valt niet goed in Madrid: Eden Hazard dolt vlak na uitschakeling met Chelsea-spelers en wordt neergesabeld in Spanje

Eden Hazard werd samen met Thibaut Courtois uitgeschakeld in de halve finales van de Champions League. Tegen het Chelsea waar ze beiden groot werden, maar de aanvaller maakte vooral achteraf plezier met zijn oud-ploegmaten.

De beelden van een dollende Hazard met Kurt Zouma en Mendy van Chelsea gingen rond als een lopend vuurtje op sociale media. Net na de uitschakeling in het kampioenenbal zullen deze beelden in het verkeerde keelgat schieten bij de Madrileense fans van Real. Die hadden sowieso al weinig krediet voor onze landgenoot...

Excuses?

Bij het beruchte televisieprogramma El Chiringuito maakten ze er zelfs een ware horrorshow van. Ze openden de nabeschouwing op de partij met exact het beeld van de lachende Hazard, waarna presentator Josep Pedrerol begeleid door dreigende muziek in zijn handen wreef en ogenschijnlijk emotioneel begon aan een vlammend betoog over de Rode Duivel.

“Real Madrid wordt uitgeschakeld en Hazard zet het huis in brand. Ik heb het gezien, Hazard”, aldus de Spanjaard, die de actie van de aanvaller maar niet kon begrijpen. “Twee jaar al plaagt Hazard de Madrileense fans. Twee jaar lang al. Nu heeft hij het vuur van de Madrilenen aangestoken. Hij vond tijd om te lachen en grollen. Gewoon een nieuwe Gareth Bale.”

Pedrerol voegde er dan ook nog maar aan toe dat Hazard voortaan niet langer ontastbaar is bij Real. “Als er een goed bod komt, zal hij verkocht worden”, klonk het.”

Clubicoon Fernando Morientes vindt dat de Rode Duivel maar snel zijn excuses moet aanbieden. “Hazard moet zich zo snel mogelijk verontschuldigen bij alle Madridistas”, aldus de gewezen Real-spits bij Carrusel. “Voor zijn gedrag na de wedstrijd.”

Ook de reacties op sociale media waren niet mis:

Corrigeer