Ritwinst, ereplaats of zelfs eindwinst: u heeft meteen hoge verwachtingen van Remco Evenepoel in de Giro

Ritwinst, ereplaats of zelfs eindwinst: u heeft meteen hoge verwachtingen van Remco Evenepoel in de Giro

Foto: LAPRESSE

U denkt dat Remco Evenepoel bij zijn eerste koers sinds zijn val in de Ronde van Lombardije meteen van zich gaat laat spreken. Met ritwinst, een knappe ereplaats, door mee te doen voor de eindzege of door zelfs ultiem victorie te kraaien in de Giro. Althans, dat gelooft bijna twee op drie van onze lezers. Slechts één op drie denkt dat Evenepoel van een kale reis thuis zal komen.

Eén of zelfs meerdere ritten winnen, maar niet meedoen om het eindklassement. Dat is voor de meeste van 2.000 surfers het meest waarschijnlijke scenario voor Remco Evenepoel in de Ronde van Italië. Ook populair: een knappe ereplaats in de eindranking of zelfs meteen de eindzege. Nog eens 6,7% denkt dat Evenepoel zal meedoen voor de eindzege, maar finaal de eerste plek aan iemand anders zal moeten laten. In totaal denkt twee op drie (65,1%) van onze lezers dat Evenepoel op positieve wijze zal opvallen.

Slechts één derde van de stemmers denkt dat het zal uitdraaien op een teleurstelling. Knechten voor Almeida omdat de vorm er nog niet is (12,7%), leergeld betalen en het klassement moeten laten varen (11,5%), de Giro niet uitrijden (9%) of anoniem meerijden (1,7%) kregen in totaal 34,9 procent van de stemmen.

Corrigeer

MEER NIEUWS