Ivan uit The Bachelorette na de ontknoping: “Ben altijd eerlijk geweest over mijn gevoelens”

Ivan uit The Bachelorette na de ontknoping: “Ben altijd eerlijk geweest over mijn gevoelens”

Foto: play4

The Bachelorette kende donderdag z’n finale. Elke Clijsters reageerde al uitgebreid op haar keuze en waarom het uiteindelijk niets werd met ‘winnaar’ Ivan. Die laatste beantwoordde op zijn Instagrampagina enkele vragen. “Ik ben altijd eerlijk geweest.”

LEES OOK. ‘Bachelorette’ Elke Clijsters heeft haar keuze gemaakt, maar sprookje is alweer voorbij: “Dat hoofdstuk is al eventjes afgesloten” (+)

Ivan of Wouter? Om die vraag draaide de finale van datingprogramma The Bachelorette. Elke Clijsters koos voor Ivan, met wie ze eerder in het programma al gekust had. Maar al snel bleek dat de twee toch te verschillend in het leven staan. Elke heeft twee kinderen, Ivan nog niet. En zo werd na twee maanden hun relatie beëindigd.

“Toekomstgericht zitten we niet op dezelfde lijn en we hebben een andere levensstijl”, klinkt het op de Instagrampagina van Ivan. “We hebben samen besloten de relatie stop te zetten. Het waren zware maanden, ook om na al die tijd alles nog eens opnieuw te herbeleven. Maar het gaat nu goed met mij.”

Wanneer iemand suggereert dat hij Elke heeft voorgelogen, reageert Ivan hevig: “Ik heb niks gespeeld. Ik ben van in het begin tot het einde eerlijk geweest over mijn gevoelens.”

Corrigeer

MEER NIEUWS