Barman Bram uit First Dates verliest tweeling: “Jullie waren te klein, nochtans zo perfect en volmaakt”

Barman Bram uit First Dates verliest tweeling: “Jullie waren te klein, nochtans zo perfect en volmaakt”

Bram van Geert, bekend als de barman uit First Dates, heeft op z’n Instagrampagina erg droevig nieuws gedeeld. Hij en zijn vrouw Lien verliezen de tweeling waarvan zij zwanger was. “Zondag 2 mei hebben we het ziekenhuis niet als gezinnetje mogen verlaten maar met jullie in ons hart. Voor altijd.”

De kindjes werden te vroeg geboren en haalden het niet, blijkt uit de post van Van Geert. “Liefste August & Camille”, schrijft hij. “Toen we eind vorig jaar het nieuws kregen dat we mama en papa gingen worden, kon onze wereld niet meer stuk. Geluk, vreugde, euforie en maar stoefen over jullie naar de buitenwereld.”

“We gaven jullie een naam, voelden jullie bewegen en schoppen en hadden zelfs van tevoren reeds een gevoel hoe jullie karakters zich zouden vormen.”

“Vorige maand werden we echter overvallen door angst en paniek. We werden nu al opgenomen in het ziekenhuis. Zo’n 3 maand te vroeg. Samen met alle artsen hebben we gestreden om jullie zo lang mogelijk in mama haar buikje te houden, om jullie zo sterk mogelijk te maken. Dit hebben we op een ongelooflijke manier 3 weken volgehouden. Maar nog steeds waren jullie te klein, nochtans zo perfect en zo volmaakt.”

Corrigeer

MEER NIEUWS