Jongetje koopt voor 2.500 euro aan ijsjes op Amazon met creditcard van moeder, en die maakt er nog winst op

Jongetje koopt voor 2.500 euro aan ijsjes op Amazon met creditcard van moeder, en die maakt er nog winst op

Foto: gofundme

Wie een reden zocht om zijn kind beter in de gaten te houden terwijl het op het internet surft, heeft niet meer nodig dan dit verhaal van een Amerikaanse moeder. Haar zoontje van vier slaagde erin om op Amazon voor net geen 3.000 dollar - 2.500 euro - aan ijsjes te kopen. Tot wanhoop van de vrouw.

Gek van Spongebob Squarepants is Noah Bryant, een jongen van 4 uit Brooklyn. Zo gek dat hij erin geslaagd was op Amazon voor liefst 2.618,85 dollar aan Spongebob-ijsjes te bestellen, die netjes geleverd werden in het huis van zijn tante.

Dat bedrag kon de 37-jarige moeder van Noah, die nog twee andere kinderen heeft en studeert, niet zomaar ophoesten en Amazon weigerde de ijsjes terug te nemen en het geld terug te geven. Gelukkig sprong een studiegenoot van de moeder in de bres. De 33-jarige Kate Schloss richtte een crowdfundingpagina op en deed daar onder meer uit de doeken dat kleine Noah 51 dozen met 918 ijsjes erin gekregen had voor dat geld.

Het duurde niet lang voor de moeder het geld via die pagina terugverdiend had. Meer zelfs: ze kreeg 5.745 dollar bijeen. “Enorm bedankt”, schrijft ze. “Het geld zal ik steken in de opvoeding en schoolcarrière van Noah.”

Corrigeer

MEER NIEUWS