Bruno’s IJsjesbar lanceert eigen zomerhit Wij willen ijsjes

Bruno’s IJsjesbar lanceert eigen zomerhit Wij willen ijsjes

Helle Vanderheyden, Kim Schillebeeckx en Siedse Woestenborghs lanceren aan Bruno‘s IJsjesbar in Vosselaar een eigen zomerhit en dansje. Foto: Bart Van den Langenbergh

Vosselaar / Beerse -

Met ‘Wij willen ijsjes’ lanceert boekingsagente Kim Schillebeeckx uit Beerse een professioneel opgenomen lied voor haar Bruno’s IJsjesbar in Vosselaar. Actrice Helle Vanderheyden, bekend van Prinsessia, nam de zang voor haar rekening. “Het kan bijna niet anders dat dit een zomerhit wordt”, zegt Kim Schillebeeckx.

De opening van de terrassen van zaterdag betekende ook de lancering van het aanstekelijke nummer Wij willen ijsjes. Voor boekingsagente Kim Schillebeeckx (35) uit Beerse is de mogelijke zomerhit de ideale manier om Bruno’s IJsjesbar in Vosselaar in de kijker te zetten. Na de eerste lockdown vorig jaar lanceerde ze samen met haar schattige labradoodle Bruno een succesvolle ijsjesbar aan de Rijdtstraat in Vosselaar, vlak bij het Grotenhoutbos. Begin april ging Bruno’s IJsjesbar weer open, maar zaterdag werd het echte startschot gegeven met de meezinger Wij willen ijsjes. Het lied werd ingeblikt door de Brunoband met onder meer zangeres en actrice Helle Vanderheyden (30), ook bekend als Iris van Prinsessia, van haar rol in De Kotmadam en in musicals zoals Assepoester. Kim Schillebeeckx strikte ook Pallieter van Buggenhout, muzikant bij Niels Destadsbader en ook producer. “Bij Prinsessia heb ik al veel kinderliedjes mee ingezongen. Het was nog eens tof om de studio in te duiken en weer een vrolijk nummer op te nemen”, zegt Helle Vanderheyden.

Bruno’s IJsjesbar lanceert eigen zomerhit Wij willen ijsjes
De cover van de single Wij willen ijsjes van Bruno’s IJsjesbar Foto: RR

“Bruno werd de lieveling van alle kindjes, gezinnen en hondjes”, vertelt een intussen hoogzwangere Kim Schillebeeckx. “Vorig jaar lanceerden we Bruno’s Pootje, het kinderijsje met eigen recept voor de kinderen. Niet veel later waren er ook de zelfgemaakte Bruno’s Hondenijsjes. Op woensdagen organiseerden we kindernamiddagen onder leiding van Helle Vanderheyden en Siedse Woestenborghs uit Beerse. TikTok-dansjes, dansjes op #LikeMe, kindergrime en clowns: al die leuke animaties passeerden vorig jaar in Bruno’s tuintje.”

Met het lied Wij willen ijsjes wil Kim Schillebeeckx verder gaan op het kindvriendelijk elan. “Het kan bijna niet anders dan dat het nummer een zomerhit bij de kids wordt”, denkt de zaakvoerster van het boekingskantoor The Booking Company. “Op dit aanstekelijk nummer mag een dansje uiteraard niet ontbreken. Helle en Siedse leren alvast het dansje van het refrein aan via een online filmpje. Kinderen kunnen hun eigen filmpjes met het dansje insturen via Instagram. Helle en Siedse kiezen de beste inzending en belonen de winnaar met een heel mooie prijs.”

In de zomer kunnen jongeren tijdens de kindernamiddagen en plaatselijke zomerkampen zelf het dansje aan anderen aanleren.

Bekijk hier de clip.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio