Filmpje stimuleert vaccinatiecampagne Klein Boom

Filmpje stimuleert vaccinatiecampagne Klein Boom

Foto: rr

Heist-op-den-Berg / Putte / Bonheiden -

Bekende koppen Faroek Özgünes en Jaak Van Assche, inwoners van respectievelijk Putte en Bonheiden, ondersteunen de vaccinatiecampagne in het Putse GC Klein Boom in een motivatiefilmpje. Ook minder bekende gezichten roepen daarin op om je te laten vaccineren.

Inwoners van Bonheiden, Heist-op-den-Berg en Putte worden al sinds februari gevaccineerd in het Putse GC Klein Boom. Intussen kreeg al ruim 40% van de inwoners er zijn eerste prik, maar de drie gemeenten willen de bevolking gemotiveerd houden om zeker de grens van 70% gevaccineerden te halen en weer te evolueren richting een ‘normaal’ leven. Een motivatiefilmpje moet daarmee helpen.

In het filmpje vertellen inwoners van verschillende leeftijden waarom ze gevaccineerd willen worden of waarom ze al gevaccineerd zijn. “Er komen onder meer een arts, een verpleegster, iemand van de academie en enkele zelfstandigen aan bod, net als bekende inwoners Faroek Özgünes en Jaak Van Assche. Ze hebben allemaal een specifieke reden waarom ze zich laten vaccineren. Net als zij heeft elke inwoner een eigen motivatie om het vaccin te nemen.”

www.vaccinatiecentrumkleinboom.be

De link naar het filmpje vind je hier https://www.youtube.com/watch?v=ulEUacLEcJU

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio