PODCAST. Jurgen Van den Broeck: “Vrouwelijk bezoek op de rustdag kan, maar je moet je kogels bijhouden”

PODCAST. Jurgen Van den Broeck: “Vrouwelijk bezoek op de rustdag kan, maar je moet je kogels bijhouden”

Jurgen Van den Broeck kende zijn grote doorbraak in de Giro van 2008. Het is nog steeds grote liefde tussen VDB en Italië, zo vertelt hij in onze podcast.

Jurgen Van den Broeck is de laatste Belg die top tien reed in de drie grote rondes. De Giro van 2008, waar hij uiteindelijk zesde werd, was zijn grote doorbraak als ronderenner. Maar wist u dat hij in die Giro met een spierscheur rondreed en na de slottijdrit zelfs niet meer uit zijn pedalen kon? VDB is deze Giro Lungo podcast in grootse vorm en deelt een schitterende anekdote over zijn strijd met de minst geliefde renner van het peloton, Riccardo Riccò. Maar hij put ook uit zijn rijke ronde-ervaring om Remco Evenepoel enkele waardevolle tips te geven.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met deze eerste van een reeks podcasts tijdens het wielervoorjaar zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Corrigeer

MEER NIEUWS