“Al 75% procent volgeboekt”: Wie zelf eens wil schitteren op heilige gras van Ghelamco Arena, moet nu zijn kans grijpen

“Al 75% procent volgeboekt”: Wie zelf eens wil schitteren op heilige gras van Ghelamco Arena, moet nu zijn kans grijpen

Foto: IF

Gent -

Zelf schitteren op de iconische grasmat van de Ghelamco Arena? Eind mei kan je voor één keer een minivoetbalterrein huren op het heilige gras van de Ghelamco Arena. Wie in de voetsporen van Sven Kums en Vadis Odjidja wil treden, moet wel snel zijn. 75% van de terreinen zijn al volgeboekt.

Een partijtje voetbal op de heilige grasmat van de Ghelamco. Buffalo’s die zich eens Sven Kums of Vadis Odjida willen wanen, zullen nu deze unieke kans moeten grijpen.

Van 20 tot 28 mei zal het veld verdeeld worden in enkele kleinere terreinen, die per uur te reserveren zijn. Bubbels tot tien mensen zijn welkom om een balletje te trappen. De prijs is 155 euro per uur.

Het initiatief is een succes. “75% van de terreinen zijn al geboekt”, zegt Michiel Vanderheyden van Goosebumps Events. “Maar vooral op zondag zijn nog veel plekken beschikbaar.”

“Dit evenement is uniek. De kans dat we dit mogen herhalen de volgende jaren is klein, dus grijp deze kans. Jong of oud, iedereen is welkom om te spelen op onze heilige grasmat.”

Reserveren kan via https://www.voetbalgoden.gent/

LEES OOK. Zelf eens schitteren op het heilige gras van de Ghelamco Arena? Voor één keer kan het

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio