Hoop op ‘Zaffelaarse Belevenissen’: Regi, Willy Sommers, Gers Pardoel en Samson & Marie zijn er al klaar voor

Hoop op ‘Zaffelaarse Belevenissen’: Regi, Willy Sommers, Gers Pardoel en Samson & Marie zijn er al klaar voor

Foto: ghl

Lochristi -

Het verhaal van de tunnel en het licht, u kent het ondertussen. Maar nu komt het wel echt dichterbij. Thierry Van Hecke van ‘Zaffelaarse Belevenissen’ liet er geen gras over groeien: Regi, Willy Sommers, Gers Pardoel en Samson & Marie hebben sinds vandaag al subtiel ‘ZB 2021’ in hun agenda staan.

Het verhaal van vorig jaar kent u nog: een lightversie die op poten stond, onlinekaartjes aangeschaft en betaald... en uiteindelijk vooral ontgoocheling omdat de Zaffelaarse Belevenissen het coronajaar 2020 moesten overslaan. We zijn ondertussen half mei en als alles volgens plan verloopt, trekt de evenementensector zich opnieuw op gang, met 2.500 mensen in openlucht vanaf 1 juli. Tomorrowland hebben we tot nader order niet, maar ‘Zaffelaarse Belevenissen’ kan ons al meer dan plezieren: vandaag vernamen we - exclusief - dat Willy Sommers, Regi, Samson&Marie én Gers Pardoel al hebben toegezegd om tussen 13 en 16 augustus naar Zaffelare af te zakken. De aangekondigde gasten van vorig jaar, één voor één toppers.

“Dossier komt eraan”

“Dit weekend zit ik samen met ons comité en dokteren we een voorstel uit en dienen we het dossier in bij de gemeente Lochristi. Op hoop van zegen”, vertelt de uitbater van Skoebidoe. In de loop van juni komt bovendien een nieuwe single uit van Gers Pardoel. Hij doet deze zomer maar drie optredens in België, en alles volgens plan verloopt, is er dat dus één in Zaffelare.

Meer info over de aanpak van ‘Zaffelaarse Belevenissen’ leest u hier binnenkort. “Weet dat we voor een 100 % veilige organisatie gaan, waar niets aan het toeval wordt overgelaten”, vertelt Thierry Van Hecke nog.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio