Koester & Marathon des Sables: na het ontbijt is er... de tapasplank

Koester & Marathon des Sables: na het ontbijt is er... de tapasplank

Heerlijke tapas,opnieuw een hit na het ontbijt! Foto: bbl

Lochristi -

Een gigantisch succes werd het, de verkoop van ontbijtmanden door de Koesterafdeling van Lochristi en onze twee helden van de Marathon des Sables, Ben en Kjell. Liefst 540 keer smullen in 16 gemeenten voor moederdag. Maar... ook de papa’s komen straks aan de beurt met een tweede actie, de tapasplank op vaderdag.

“Na de mama‘s verwend te hebben is het nu de beurt aan de papa’s”, klinkt het bij de vrijwilligers van Koester. Een grote en uitgebreide tapasplank - op de foto ziet u wat er allemaal te smullen valt - zal op zondag 13 juni klaarstaan voor wie er op intekent. Ze kosten 25 euro het stuk, en u kan er met 8 euro extra een lekkere rode of roséwijn bij bestellen.

De aanpak blijft dezelfde: alles wordt thuis gebracht op het gewenste adres, afhalen in de Papa’s zelf kan ook die ochtend, tussen 8 uur en 11.30 uur. Bestellen kan telefonisch op 0474/95.87.95 (Ben) of via mail kjellcoumans@hotmail.com. Het bedrag overschrijven op BE65 7350 5788 1096 met vermelding naam en desgevallen leveringsadres. Zet het aperitief maar al klaar op vaderdag. Koester zorgt voor de tapas.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio