PODCAST. Giro Espresso: “Bernal is géén slechte tijdrijder, dus Remco moet aanvallen”

PODCAST. Giro Espresso: “Bernal is géén slechte tijdrijder, dus Remco moet aanvallen”

Het duel Bernal-Evenepoel springt in het oog, maar wielerreporter Bram Vandecapelle waarschuwt voor een roedel derde honden.

De Giro is na tien dagen eindelijk aan de rustdag toe. Het perfecte moment voor een haarscherpe analyse van wielerredacteur Bram Vandecapelle bij host Michaël Van Damme in Giro Espresso, de verkwikkende wielerpodcast van Het Nieuwsblad. Volgens hem is het fout om Caleb Ewen met de vinger te wijzen voor zijn vroege opgave, Lotto Soudal mist een tweede spurter. Hij wijst naar de regen als een koersbepalende factor, waarschuwt voor de verblindende focus op het duel Evenepoel-Bernal en een te groot vertrouwen in de slottijdrit om Bernal te remonteren.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met deze eerste van een reeks podcasts tijdens het wielervoorjaar zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Corrigeer

MEER NIEUWS