Veel fans niet blij met ‘Friends’-reünie: “Waar is Paul Rudd?”

Veel fans niet blij met ‘Friends’-reünie: “Waar is Paul Rudd?”

In de veelbesproken Friends-reünie van HBO zullen een hele reeks bekende personages uit de serie opnieuw hun opwachting maken. Ook wereldsterren passeren de revue. Eén van de hoofdpersonages uit de laatste twee seizoenen is er echter niet bij: het gaat om Paul Rudd, die gestalte gaf aan Mike Hannigan. Fans zijn teleurgesteld en laten dat ook blijken op sociale media.

Op de gastenlijst prijken een heleboel namen van Justin Bieber tot David Beckham, maar van Paul Rudd is geen spoor te bekennen. Hij speelde het lief en later ook de man van Phoebe Buffay, het personage van Lisa Kudrow.

Fans begrijpen het niet en drukken hun teleurstelling uit op verschillende sociale mediakanalen. “Dit is niet eerlijk”, schrijft een misnoegde fan. “Als hij niet verschijnt met Phoebe, ga ik niet tevreden zijn”, luidt de boodschap van iemand anders.

Eerder zei Paul Rudd in een interview met Chris Evans voor diens Actors on Actors-serie in Variety, dat hij zich vaak een accessoire voelde op de set van Friends. Of dat iets met zijn afwezigheid te maken heeft, is niet bekend. Om zeker te zijn dat de 52-jarige acteur niet in de vervolgaflevering opduikt, moeten fans afwachten tot 27 mei. Dan wordt de aflevering The one where they get back together uitgezonden.

Corrigeer