‘Temptation island’-babes Megan en Milou starten OnlyFans-pagina: “Na amper 24 uur al maandloon verdiend”

‘Temptation island’-babes Megan en Milou starten OnlyFans-pagina: “Na amper 24 uur al maandloon verdiend”

Megan Desaever en Milou van Agtmael Foto: rr, SBS

Megan Desaever en Milou van Agtmael, twee voormalige deelneemsters aan het realilty tv-programma’ Temptation island’, zijn gestart met een OnlyFans-pagina, waar ze pikante foto’s van zichzelf verkopen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

“Ik speelde al een tijdje met het idee om zo’n account op te starten, omdat ik van verschillende mensen hoorde dat je er veel geld mee kan verdienen”, aldus Megan bij Het Laatste Nieuws. “Of dat naakt poseren me niet afschrikt? Nee gij, ik heb dat ook al voor Playboy gedaan. Mensen weten dus wel hoe ik eruitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen. (lacht)

“Aanvankelijk had ik verwacht dat mensen daar niet op zaten te wachten, en dat het op OnlyFans om het hardere werk ging, zeg maar. Maar dat blijkt goed mee te vallen. Mijn account is amper 24 uur online en ik heb al een maandloon verdiend. Voor een abonnement op mijn OnlyFans-account vraag ik momenteel 20,50 euro. Van zodra ik meer content heb, ben ik van plan om die prijs te verhogen.”

Corrigeer

MEER NIEUWS