Interieurzaak Flamant richt zich nu ook op noordrand Antwerpen

Interieurzaak Flamant richt zich nu ook op noordrand Antwerpen

Flamant biedt ook in Merksem kwaliteit aan. Foto: Jan Brys

Merksem / Ekeren / Schoten / Brasschaat -

Interieurzaak Flamant heeft een tweede vestiging in de provincie geopend. Na de ruime winkel in het Koetshuis van het Paleis op de Meir kan je voor hun assortiment nu ook terecht aan de Bredabaan in Merksem.

De nieuwe zaak bevindt zich in het voormalige restaurant Colmar en heeft een oppervlakte van 260 vierkante meter. “Flamant is inderdaad begonnen in Antwerpen. Maar we willen ook de noordrand van Antwerpen bedienen en dit pand is daarvoor prima geschikt. Er is een ruime parking zodat men gekochte producten meteen kan meenemen”, zegt Philippe Dato.

De locatie is bewust gekozen. De zaak in Merksem ligt dicht bij Ekeren, Brasschaat, Kapellen en Schoten. “Veel mensen uit deze regio kennen al onze zaak in Antwerpen. De oppervlakte is hier wel kleiner. Hier hebben we 260 vierkante meter, in Antwerpen is dat 600. Maar het assortiment is grotendeels hetzelfde, zeker wat de kleinere artikelen betreft. We zijn hier ook gestart met Flamant at Home. Dat betekent dat we bij de mensen aan huis komen om advies te geven en samen naar de geschikte objecten te zoeken.”

Interieurzaak Flamant richt zich nu ook op noordrand Antwerpen
Foto: Jan Brys

“Door de lockdowns merken we dat nu ook jonge gezinnen meer aandacht besteden aan hun interieur. We zien ze steeds meer. Er is ook meer vraag naar tijdloze meubelen, dingen die langer meegaan. Onze prijzen variëren van gewoon tot behoorlijk duur. We hebben echt unieke stukken, maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast”, zegt Philippe.

Flamant Merksem is intussen de zesde vestiging in ons land. Je vindt de winkels ook in Brussel, Sint-Genesius-Rode, Knokke, en Sint-Martens-Latem. Weldra opent ook in Parijs een tweede Flamant.

De winkel in Merksem is zeven dagen op zeven geopend, telkens van 10u tot 18u.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio