750 gratis flessen alcoholgel voor jeugdverenigingen

750 gratis flessen alcoholgel voor jeugdverenigingen

De eerste flesjes werden deze week uitgedeeld aan voorzitter Thijs Witters van de jeugdraad (rechts) door Dirk Vliegen (links) en Kris Konings (midden), kleinzoon van de oprichter van het drankenbedrijf Foto: Toon Royackers

Zonhoven -

Veilig op kamp gaan moet zeker lukken deze zomer voor de Zonhovense jeugdverenigingen. Zij krijgen liefst 750 flessen alcoholgel gesponsord van drankenproducent Konings uit de gemeente.

Gelukkig kunnen de meeste jeugdkampen deze zomer weer doorgaan. Maar omdat corona niet helemaal weg is, zijn de alcoholgels wel nog steeds noodzakelijk. Die krijgen ze in Zonhoven dus gratis met dank aan Konings. Het drankenbedrijf viert dit jaar haar 75ste verjaardag, en schenkt daarom aan tien jeugdverenigingen telkens 75 flesjes alcoholgel. “Op die manier willen wij de lokale jeugd betrekken in het jubileum en hen helpen om een veilige zomerwerking te organiseren,” legt CEO Joris Brams uit. De verenigingen kunnen samen met de jeugdraad hun gratis voorraad gaan ophalen bij tuincentrum Konings-Aveve aan de Donkweg. Waar zijn die propere handjes? In Zonhoven, dus.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio