Tijs Vanneste komt naar Gladiolen Oogst

Tijs Vanneste komt naar Gladiolen Oogst

Tijs speelt op Gladiolen Oogst. Foto: rr

Olen -

De eerste naam voor Gladiolen Oogst is bekend. Tijs Vanneste & De Pelikanen geven er een optreden op vrijdag 27 augustus. Er worden maximaal 2.000 bezoekers toegelaten. De startdatum voor de ticketverkoop wordt later bekendgemaakt.

Het festival Gladiolen werd dit jaar door corona voor de tweede maal geannuleerd, maar de organisatie beloofde een kleinschaliger alternatief eind augustus. Gladiolen Oogst staat voor enkele gezellige muzikale avonden. Met Tijs Vanneste kiezen de Gladiolen alvast voor talent van eigen Kempense bodem.

“Tijs, creatieve duizendpoot en sympathieke uitbater van De Kemping, laat voor het eerst zijn muziekalbum Hier is ’t Goed op een festivalpubliek los”, klinkt het. “Samen met De Pelikanen brengt hij een verzameling van in het Dessels gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes. Live omringt Tijs zich met een topband vol rasmuzikanten: Mario Goossens en Paul Van Bruystegem (Triggerfinger), Karel Van Mileghem (Jacle Bow), Serge Feys (Arno), Jan Oelbrandt (Guy Swinnen) en Sam Vloemans (Dez Mona). Goed volk dus.”

Meer namen voor die avond en de rest van Gladiolen Oogst worden binnenkort bekendgemaakt.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio