SJOTCAST EK #1. Turks drama en Italiaanse euforie, maar “zo’n autootje dat de aftrap geeft: dat liefst nooit meer”

SJOTCAST EK #1. Turks drama en Italiaanse euforie, maar “zo’n autootje dat de aftrap geeft: dat liefst nooit meer”

Zo’n aftrap met een mini-auto: liever net meer, UEFA.

De kop is eraf: het EK is begonnen. En dus start Sjotcast EK er ook mee. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u dagelijks mee op een trip doorheen Europa. In deze aflevering denkt Gert terug aan zijn BV-schap in Japan, doet Guillaume het tactisch falen van Turkije uit de doeken en zijn beide heren het over één zaak eens: zo’n autootje dat de aftrap geeft, dat hoeft niet meer.

Sjotcast: elke dag tijdens het EK

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze ook tijdens het EK. Elke avond neemt het drietal een aflevering van een halfuurtje op, die u ’s ochtends (of ’s nachts, voor de nachtraven onder u) kan beluisteren. Op niet-wedstrijddagen komt er steevast een prominente gast langs. Mis het niet.

Win een Believer-pakket!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. Tijdens het EK maakt u kans op een heus Believer-pakket waarmee u de Rode Duivels naar winst kan toejuichen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Aangeraden