SJOTCAST EK #7. “België is een ploeg van klasseflitsen geworden. Geweldig om te zien, maar eigenlijk niet zo’n goed nieuws”

SJOTCAST EK #7. “België is een ploeg van klasseflitsen geworden. Geweldig om te zien, maar eigenlijk niet zo’n goed nieuws”

Kevin De Bruyne: magiër en brenger van rust bij de Rode Duivels.

Het EK zit op kruissnelheid. En dus blijft Sjotcast EK niet achter. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u dagelijks mee op een trip doorheen Europa. In deze aflevering hekelt Gert de cynische Rode Duivel-fan, merkt Guillaume een fantastische supporter van Noord-Macedonië op en genoot het duo van de klasseflitsen van onze landgenoten.

Sjotcast: elke dag tijdens het EK

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze ook tijdens het EK. Elke avond neemt het drietal een aflevering van een halfuurtje op, die u ’s ochtends (of ’s nachts, voor de nachtraven onder u) kan beluisteren. Op niet-wedstrijddagen komt er steevast een prominente gast langs. Mis het niet.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Aangeraden