Bizarre routine zorgt voor frustratie en hilariteit in de NBA: één minuut voor amper twee vrije worpen

Bizarre routine zorgt voor frustratie en hilariteit in de NBA: één minuut voor amper twee vrije worpen

Milwaukee heeft donderdag in de halve finales van de play-offs van de Eastern Conference in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA Brooklyn verslagen met 104-89. Na zes duels staat het 3-3 gelijk.

De Bucks konden rekenen op Khris Middleton, goed voor 38 punten. Giannis Antetokounmpo nam dertig punten voor zijn rekening. Voor de Nets volstonden de 32 punten van Kevin Durant niet.

Tijdens het eerste kwart was er een bizar moment. Tweevoudig MVP Antetokounmpo had liefst een minuut nodig om twee vrije worpen te nemen. ‘The Greek Freak’ is niet bepaald de beste schutter en oefende zijn routine zelfs twee keer zonder bal, tot frustratie van James Harden. Tussendoor telden de fans van Brooklyn hoe lang het duurde alvorens de Griekse atleet zijn schot pakte...

Beide teams houden elkaar na zes duels in evenwicht (3-3). De beslissing valt dus zaterdag in de zevende wedstrijd in het Barclays Center in Brooklyn. In de finale in het oosten wacht nadien Philadelphia of Atlanta. Atlanta leidt in deze onderlinge confrontatie met 3-2.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Team Belgium

Aangeraden