Na stunt van Cristiano Ronaldo is plots iedereen fan van Coca-Cola: van Rusland tot Oekraïne en Romelu Lukaku

Na stunt van Cristiano Ronaldo is plots iedereen fan van Coca-Cola: van Rusland tot Oekraïne en Romelu Lukaku

Cristiano Ronaldo die twee cola-flesjes uit beeld zette en “Drink water” riep tijdens een persconferentie. Het heeft wat losgemaakt op het EK.

LEES OOK. Roberto Martinez en Romelu Lukaku grappen over saga rond colaflesjes op EK: “De Rode Duivels houden van Coca-Cola”

Na de stunt van de Portugese wereldster pakte Paul Pogba een flesje Heineken uit beeld. Nog wat later had de Italiaanse verrassing Manuel Locatelli het dan weer op de cola-flesjes gemunt. Maar er lopen ook nog fans van de Amerikaanse multinational (en EK-sponsor) rond.

Zoals Romelu Lukaku. “Coca-Cola, bel naar Roc Nation. We kunnen samenwerken”, lachte de Rode Duivel (die vertegenwoordigd wordt door het Roc Nation van rapper Jay-Z) na de zege tegen Denemarken. Ook Andriy Yarmolenko wil wel zaken doen met de Amerikanen. “Ik heb Ronaldo flesjes van Coca-Cola zien wegzetten dus ik ga die, samen met dat van Heineken, vlak voor mijn neus zetten. Contacteer mij, jongens”, aldus de Oekraïner.

Ook de Russische bondscoach Stanislav Cherchesov vond het geen probleem dat er wat cola voor zijn neus stond. Integendeel...

Corrigeer

MEER NIEUWS

Aangeraden