Aangenaam genieten bij Chez Flor, de zomerse pop-up bar

Aangenaam genieten bij Chez Flor, de zomerse pop-up bar

Chez Flor, de pop-upbar in het groen Foto: PEL

Lochristi -

Op het domein d’Heyboght is een zomerse pop-up bar geïnstalleerd. Chez Flor, genoemd naar de hond des huizes, heeft als hoofddoel de bezoekers te laten genieten van een hapje en een drankje in een aangename en zorgeloze sfeer. De wedstrijden van de Rode Duivels krijgt men er tussendoor zomaar bij

Chez Flor is opgebouwd ver van alle drukte in de Bosmansdreef tussen het groen. Centraal staat een indrukwekkende toog, in elkaar geknutseld door Patrick Gansbeke en een van zijn vaste medewerkers. Een groot zeil zorgt ervoor dat de bezoekers op een droge plaats in de schaduw kunnen zitten.

Aangenaam genieten bij Chez Flor, de zomerse pop-up bar
Een zelfgebouwde toog centraal in de pop-up bar Foto: PEL

Bij Chez Flor staat genieten bovenaan. “Wij hebben met deze pop-up bar helemaal niet de bedoeling om in het vaarwater van andere horecazaken te komen“, zegt Patrick Gansbeke. “Het concept is duidelijk. Hier kan de bezoeker ver weg van alle drukte genieten van een lekker drankje, vers bereide hapjes en gerechten, cocktails en lekkere wijnen. De rustige en gemoedelijke sfeer die hier rondhangt is een pluspunt”.

Voor een bezoekje bij Chez Flor hoeft u niet te reserveren. “Blijkbaar zijn hierrond toch verkeerde berichten de wereld ingestuurd. Iedereen kan hier terecht, maar de coronamaatregelen brengen beperkingen met zich mee. Tenzij het de komende dagen anders wordt beslist, is het aantal personen per tafel beperkt tot vier. Wij hebben plaats voor goed 120 personen. Om helemaal zeker te zijn van een tafel is het dus aan te raden online een reservatie te maken. De kostprijs hiervoor wordt bij aankomst integraal omgezet op een verbruikerskaart”.

Aangenaam genieten bij Chez Flor, de zomerse pop-up bar
Het ontvangstcomité met Flor Foto: PEL

Rode Duivels

Chez Flor heeft vaste openingsdagen. “Wij hebben toestemming gekregen om drie dagen per week de deuren open te zetten. Iedere vrijdag en zaterdag kan men hier terecht van 17 tot 23 uur. Op zondag zijn de openingsuren van 11 tot 17 uur. Uitzonderlijk zullen wij ook de wedstrijden van de Rode Duivels uitzenden”.

Chez Flor blijft de ganse zomervakantie open. In de loop van de komende weken voorziet enkele themadagen met aangepaste catering. Wie hierover meer info wil krijgen kan terecht op de website of op de facebookpagina.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio