Straf transfernieuws vanop de Bosuil: Antwerp haalt Bjorn Engels terug naar België

Straf transfernieuws vanop de Bosuil: Antwerp haalt Bjorn Engels terug naar België

Foto: AFP

Straf transfernieuws vanop de Bosuil: Antwerp haalt Bjorn Engels (26) weg bij Aston Villa. Als er geen problemen opduiken bij de medische tests, tekent de verdediger een contract tot 2026 en keert hij na vier jaar in het buitenland terug naar ons land.

Na vier jaar keert Bjorn Engels terug naar zijn thuisland. In de zomer van 2017 verliet het jeugdproduct van Club Brugge blauw-zwart voor een transfer naar Olympiakos, dat hem een jaar later al uitleende aan het Franse Stade Reims, waar hij later ook een definitief contract tekende.

De laatste twee seizoenen speelde Engels voor Aston Villa. Al is spelen relatief. In totaal kwam hij negentien keer in actie voor The Villans. Dit seizoen speelde hij welgeteld één wedstrijd, voor de beloftenploeg weliswaar.

Antwerp maakte even later bekend dat ook Jelle Bataille de overstap naar de Bosuil maakt. De Belgische belofte-international en rechtsachter Jelle Bataille tekent een contract tot 2024. Bataille (22) maakte op 2 april 2018 zijn debuut op de Bosuil. Hij deed dat als speler van KV Oostende, waarvoor hij uiteindelijk 92 wedstrijden zou spelen en vier keer wist te scoren.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Aangeraden