Allemaal Antwerpen. “Ik hou van kleur, altijd en overal”

Allemaal Antwerpen. “Ik hou van kleur, altijd en overal”

Ebi Doni. Foto: Nattida-Jayne Kanyachalao.

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Ebi Doni (25)

“Ik hou van kleur, altijd en overal. Mijn kledij is altijd kleurrijk en mijn haar liefst ook. Ik heb al veel verschillende kleuren gehad. Nu is het rood, maar ik heb ook al geel gehad. Heel af en toe is het zwart, maar nooit in de zomer.”

“Ik woon vlakbij het Centraal Station, daar is het perfect wonen. Ik ben net even chicken wings gaan kopen en die ga ik nu thuis opeten. Ik ben altijd direct in het centrum van de stad. Heel handig, want ik hou ongelooflijk veel van shoppen. Het liefst ga ik naar Zara of Bershka. Deze
T-shirt komt ook van Bershka. Als er maar kleur in zit!”

“Voor al dat shoppen moet ik wel hard werken. Ik heb onlangs een nieuwe job gevonden. Ik poets kantoren nu. Daar moet ik al beginnen om 8u ’s morgens, maar ik ben wel al klaar om 16u. Dat is alleen maar goed, want dan heb ik nog tijd genoeg om naar de Meir te fietsen. Om te gaan shoppen natuurlijk.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio