CASSE FOR GOLD. Van schaken in quarantaine tot wereldkampioen judo: een exclusieve blik achter de schermen bij Matthias Casse

Afgelopen weekend werden nog vijftig namen toegevoegd aan Team Belgium voor Tokio. Daarmee is de Belgische selectie voor de Olympische Spelen helemaal rond. Eén van de grootste kanshebbers voor een olympische medaille is Matthias Casse. In een exclusieve vijfdelige videodocumentaire voor Het Nieuwsblad gunt de wereldkampioen judo u een unieke blik achter de schermen van zijn bikkelharde voorbereiding op de Olympische Spelen. Vandaag laten we aflevering 1 op u los.

Het voorbije half jaar volgden we Matthias Casse overal: terwijl hij zich afbeult in de gym, nieuwe technieken inoefent op de sparringmat, tot op de limiet gaat tijdens Spartaanse trainingskampen in het buitenland, zich concentreert in de catacomben voor een levensbelangrijke wedstrijd en eindelijk tot rust komt thuis bij zijn ouders… De kersverse wereldkampioen judo maakte ook zelf vlogs van al zijn avonturen.

In de eerste aflevering volgen we de 24-jarige judoka in zijn voorbereiding op het WK judo in Boedapest, zijn laatste grote toernooi voor de Olympische Spelen.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Team Belgium

Aangeraden