Brouwerij met enorm terras wil Gentse Feesten-sfeer naar Destelbergen halen

Op de site van Brouwerij Haeseveld staan optredens en animatie gepland. 

Op de site van Brouwerij Haeseveld staan optredens en animatie gepland. ©  fvv

DESTELBERGEN -

Op de site van Brouwerij Haeseveld wordt vanaf vrijdag feest gevierd. Met optredens en activiteiten wil de brouwerij de sfeer van de Gentse Feesten naar Destelbergen brengen.

Lotte Ruysschaert

Brouwerij Haeseveld heeft tijdens de coronaperiode niet stilgezeten. De brouwerij is beginnen bottelen en CEO Hans De Gusseme heeft persoonlijk meer dan 1.800 kratten Haeseveld Bier en 4.500 geschenkverpakkingen aan 28 verdelers geleverd. De brouwerij breidde ook haar terras uit tot liefst 420 zitplaatsen, een van de grootste terrassen van Gent.

Het is met behulp van haar vaste klanten dat de brouwerij zich een weg gebaand heeft doorheen de coronacrisis. Nu ze opnieuw op de goede weg is, wil ze iets terugdoen voor haar klanten.

De site van Brouwerij Haeseveld vormt de ideale setting voor een mini-Gentse Feesten. Het eerste optreden vindt plaats in de zaal van Brouwerij Haeseveld, maar wordt ook gelivestreamd op het terras.

Op 16 juli beginnen ’s avonds de festiviteiten met een optreden van de grotendeels Gentse band Triodelo. Zaterdag 17 juli zet de Gentse Bert Van Renne oftewel White Bird het feest verder. Op zondag gooit de brouwerij het over een andere boeg met kindergrime.

Lees ook: Wordt dit het grootste terras in de regio? Brouwerij heeft 400 plaatsen: “Maar vol is vol”

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio