Hilary Duff deelt ontroerende beelden van haar thuisbevalling

Hilary Duff deelt ontroerende beelden van haar thuisbevalling

Foto: Isopix

De Amerikaanse actrice Hilary Duff (33) is drie maanden geleden bevallen van haar dochtertje Mae James. Het meisje kwam ter wereld via een thuisbevalling, waar de ster nu zelf ontroerende beelden van deelt op Instagram.

“Ik voel me klaar om enkele foto’s van Mae Mae’s geboorte te delen”, steekt Duff van wal in een fotobijschrift. Op de beelden zie je de actrice onder meer comfortabele houdingen aannemen om weeën op te vangen en op een springbal zitten. Haar man staat ook op een paar kiekjes, terwijl hij haar ondersteunt.

“Mijn man is de kalmste in de kamer als ik de muren zou willen oplopen. En Molly is een buitengewone doula, die bij me zat als ik stil moest zijn. Ze vond het heel grappig dat ik op plasmatten voor honden zat omdat mijn water uren eerder was gebroken”, gaat Duff verder met haar tekstje.

Ze bedankt ook haar eigen moeder, die bij de bevalling aanwezig was. “De hulp die ik kreeg om mijn andere kinderen te verzorgen, terwijl ik het zelf niet kon, was misschien wel het meest fijne aspect. Al die helpende handen.” Een kind krijgen is geen pretje, maar hard werken, besluit Duff. “Van zwanger worden tot keizersneden, ziekenhuis- of thuisbevallingen, borstvoeding geven en het verantwoord opvoeden van deze kleine wezens tot vriendelijke wereldburger: het consumeert je volledig. Dus proost, almachtige moeders. Jullie verzetten dagelijks bergen.”

Hilary Duff heeft drie kinderen: zoontje Luca Cruz (9) met haar Canadese ex Mike Comrie, een voormalig ijshockeyspeler. Met haar huidige echtgenoot, de Amerikaanse muzikant Matthew Koma, heeft ze twee dochters: Banks Violet (2) en Mae James (3 maanden).

Corrigeer