CASSE FOR GOLD. Wereldkampioen judo Matthias Casse neemt ons mee achter de schermen tijdens zijn vaccinatie

Op dinsdag 20 juli reist Matthias Casse als één van de laatste atleten van Team Belgium af naar Tokio. De 24-jarige wereldkampioen judo is één van de grote kanshebbers om voor ons land een medaille te veroveren op de Olympische Spelen. In de derde aflevering van onze vijfdelige docuserie Casse for Gold neemt Casse ons mee achter de schermen van zijn vaccinatie en vertelt hij over de combinatie topsport/studies.

Het voorbije half jaar volgden we Matthias Casse overal: terwijl hij zich afbeult in de gym, nieuwe technieken inoefent op de sparringmat, tot op de limiet gaat tijdens Spartaanse trainingskampen in het buitenland, zich concentreert in de catacomben voor een levensbelangrijke wedstrijd en eindelijk tot rust komt thuis bij zijn ouders… De kersverse wereldkampioen judo maakte ook zelf vlogs van al zijn avonturen.

De derde aflevering focust zich op de combinatie topsport / studies en de vaccinatie voor topsporters in aanloop naar de Olympische Spelen.

Bekijk hier Aflevering 2:Afzien van ’s ochtends tot ’s avonds: zo bereidt wereldkampioen judo Matthias Casse zich voor op Tokio

Bekijk hier Aflevering 1: Van schaken in quarantaine tot wereldkampioen judo in Boedapest.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Team Belgium

Aangeraden