Drie vrouwen ontdekken dat ze hetzelfde vriendje hebben... en gaan nu samen op vakantie

Drie vrouwen ontdekken dat ze hetzelfde vriendje hebben... en gaan nu samen op vakantie

Themabeeld. Foto: Shutterstock

Drie jonge vrouwen trekken deze zomer samen in een omgebouwde bus door de Verenigde Staten. Ze leerden elkaar kennen in bijzondere omstandigheden. Ze hadden namelijk alle drie een relatie met dezelfde jongen. Op hetzelfde moment.

Morgan Tabor (21) had al enkele jaren een knipperlichtrelatie met een 20-jarige student. Afgelopen december besloten ze om het toch serieuzer aan te pakken en aan een exclusieve relatie te beginnen. Maar ze merkte al snel dat ze niet zijn onverdeelde aandacht kreeg. Hij kreeg heel wat flirterige berichtjes, en ook op zijn socialemediakanalen kwamen er verschillende reacties.

Dus ging Morgan op onderzoek uit. Ze bekeek de socialemediakanalen van een van de meisjes die geregeld op zijn foto’s reageerde en kwam tot een verbazende vaststelling. Op haar profiel zag ze allemaal foto’s van de jongen van wie ze dacht dat hij haar lief was. Ze contacteerde het meisje en zij was even verbaasd als Morgan. De twee onderzochten nog wat profielen en kwamen nog een naam tegen. Die van Abi Roberts (19). Ook zij dacht een exclusieve relatie te hebben met de 20-jarige student.

Nog zes andere vrouwen

“Toen Morgan contact met me opnam, was het echt het meest vreemde gevoel ooit”, vertelde ze aan de Washington Post. “Hij had die nacht bij mij thuis geslapen, gaf me nog en kus en zei dat hij terug naar huis ging rijden om familie te bezoeken.”

In de plaats daarvan stond hij aan de deur bij Morgan. En zij was net aan het videobellen met Abi. “We waren aan het babbelen en ineens hoorde ik zijn auto buiten”, zegt ze. “Hey, kijk hier”, zei ze tegen hem. “Ik heb nieuwe vrienden gemaakt.”

Hij probeerde hen nog te overtuigen dat er niets mis was met wat hij deed, maar dat geloofden de meisjes niet. Na nog wat verder onderzoek vonden ze nog zes andere vrouwen waar hij mee aan het daten was. Een van hen was Bekah King (18). De student had haar slechts twee uur na zijn ontmaskering al gevraagd om samen iets te doen.

Geen wraaktocht

Morgan, Abi en Bekah spraken elkaar de daaropvolgende maanden geregeld video FaceTime en wisselden ook berichtjes uit. In januari beslisten ze af te spreken en al snel sloeg werd een hechte vriendschap gevormd. “De jongen had ieder van ons verteld dat het zijn droom was om in een Volkswagenbusje het land door te trekken”, zei Abi. “En we dachten al snel: dat kunnen we doen.”

Samen kochten ze een oude bus en bouwden die om tot een grote camper. Nu trekken de meisjes samen door de Verenigde Staten met de hoop om tegen de herfst op het strand van California aan te komen. Maar ze benadrukken dat het niet om een ‘wraaktocht’ gaat. “Wat die jongen gedaan heeft, heeft onze levens niet gedefinieerd”, zei ze. “Wel zijn we heel blij dat we elkaar gevonden hebben. We zijn vrienden voor het leven.”

Corrigeer

MEER NIEUWS