Zeven faillissementen uitgesproken

Zeven faillissementen uitgesproken

Foto: rr

Turnhout / Vorselaar / Geel / Mol / Merksplas -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdagochtend zeven faillissementen uitgesproken. Zo valt het doek over Bouwwerkzaamheden WDL Beton van Jurgen Willems, gevestigd in de Maalderstraat in Vorselaar.

Het faillissement is uitgesproken nadat de boeken waren neergelegd. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen. Aan Dorp in Lille is de bvba Trace Food & Hospitality Research failliet verklaard. Hetzelfde geldt voor de zaakvoerder Jeroen Delbeke. De curator is Ronny Ceusters.

In Geel is de cv Kempen Oil na dagvaarding failliet verklaard. Het gaat om een groothandel in brandstoffen en aanverwanten met zetel in de Kleinhoefstraat. Ook zaakvoerder Alfons De Bruyn uit het Antwerpse werd gedagvaard. De curatoren zijn Paul Van Rompaey en Niels Feytons.

Nicolas Vervoort baatte een café uit in de Milostraat in Mol. De boeken werden neergelegd. De curator is Pieter Klingels. Ten slotte werd na het neerleggen van de boeken ook Davy Hofkens, Hoveniersstraat in Merksplas, failliet verklaard. De man voerde klinkerwerken uit. De curator is Benny Backx.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio