Zomerbar

Frisser wordt een cocktail niet: zo maak je een Green Dragon

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken.

Tekst: Didier Van den Broeck/ Styling: Erik Vernieuwe / Foto’s: Kris De Smedt

Nodig

W 250 ml citroensap

W 500 ml Roku Gin

W 10 schijfjes komkommer

W 200 g acaciahoning

W 5 g verse gember

Doen

Meng het citroensap en de gin in een maatbeker en zet deze op een weegschaal.

Voeg 200 g acaciahoning toe.

Rasp gember over het geheel tot je 5 g hebt.

Laat het geheel 1 uur trekken in koelkast.

Haal door een zeef en schenk uit over ijs.

Garneer met een komkommerschijfje.

Meer over Bar Billie

Meer lifestyle