Energieke dames richten Studio Spark op: “Vrouwen laten stralen met onze workouts”

Energieke dames richten Studio Spark op: “Vrouwen laten stralen met onze workouts”

Lisbeth en Kristien trainen dames bij Studio Spark. Foto: Filip Spoelders

Hove / Boechout / Antwerpen -

Studio Spark is het resultaat van de verschillende lockdowns. Lisbeth Thomaes uit Hove en Kristien Vorsters uit Antwerpen richtten het op om vrouwen op eigen niveau te laten bewegen.

Lisbeth en Kristien hebben voor hun Studio Spark een uitvalsbasis gevonden bij de coworkingruimte Modil in Boechout. “Met Studio Spark bouwen we aan een community waar vrouwen welkom zijn om te bewegen, maar ook om een babbeltje met elkaar te doen. We werken hard al kennen de dames elkaar ondertussen erg goed. We doen zowel aan personal training als aan kleine groepslessen. Onze workouts zijn een combinatie van conditie en kracht”, vertellen Lisbeth en Kristien.

Ook naast dit project zijn ze professioneel met elkaar verbonden. “We werken beiden bij Sportclub Het Eiland in Antwerpen. Tijdens de lockdown door corona verveelde ik mij en begon ik lessen in openlucht te geven aan vriendinnen. Dit was bijna het enige wat toegestaan was. Het was eveneens een excuus om elkaar buiten op een veilige manier te ontmoeten om bij te praten. Wanneer alles weer open mocht, bleven de vriendinnen vragen om door te doen met de workouts. Ik wou dit wel doen maar niet alleen. Zo kwam ik uit bij Kristien”, legt Lisbeth de opstart uit.

Alle spiergroepen

Met hun programma’s willen de dames hun leden fitter en gezonder laten voelen. “We zijn geen diëtisten en praten niet over vermageren. Maar we zijn zeker een belangrijk onderdeel om gezonder te leven. Tijdens onze no-nonsense lessen, die steeds anders zijn, worden alle spiergroepen aangesproken. We zijn twee energieke vrouwen die andere vrouwen willen laten bruisen”, geven ze aan.

Energieke dames richten Studio Spark op: “Vrouwen laten stralen met onze workouts”
Alle workouts zijn anders bij Studio Spark. Foto: Filip Spoelders

Kort na hun opstart zitten ze reeds aan een zestigtal leden. “Vrouwen kunnen op alle niveaus inpikken. Het geeft duidelijk een voldoening hoe vrouwen die bij ons hun eerste stappen zetten veel progressie boeken. Met ons concept spreken we dan ook dames aan die het niet zien zitten om naar een fitnessclub te trekken. Iedereen kent hier iedereen.”

Studio Spark beschikt over een eigen app waarbij de leden zich kunnen aanmelden voor de lessen. Deze gaan iedere avond in de week door behalve op dinsdag en vrijdag en op woensdagvoormiddag. Ook in het weekend staan Lisbeth en Kristien voor de middag paraat. Lessen bij bedrijven zijn eveneens mogelijk.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio