Burlesque, rolschaatsen en acrobatie in de circustent van Bonte Avonden

 

 ©  fvv

Gent -

Een circustent, een frigobox met drankjes en opvallende acts. Het cabaretgezelschap Bonte Avonden brengt een entertainende show naar hartje Gent.

Fien Lakiere; Frederiek Vande Velde

Na een eerste editie van de Bonte Avonden vorige winter, gaat de zinderende show voor het eerst door tijdens de zomer. In een open kleurrijke circustent op de speelplaats van basisschool De Oogappel aan de Bisdomkaai, geniet je van een cabaretavond waarin een mix zit van circus, acrobatie, burlesque en rolschaatsen. De show brengt hilarische, schaarsgeklede en indrukwekkende momenten.

 

 ©  fvv

Artiesten van dienst zijn Kelly Above Average, Jean-Paul Dance, Ding Dong Dolores, 15feet6, en Rosa & Jasper. Elke artiest wordt begeleid door de live muziekband onder leiding van Wim Seghers.

Voor het publiek zijn er drie voorwaarden doorheen de avond: zo veel mogelijk drinken, foto’s maken en zo bont mogelijk applaudisseren. Zij krijgen per bubbel een frigobox mee met drank naar keuze.

Info: Alle kaarten voor dit weekend zijn uitverkocht, maar voor volgend weekend zijn er nog tickets beschikbaar. www.bonteavonden.be

 

 ©  fvv

 

 ©  fvv

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio